X

C R E A T I V E   G A M E S

HVA LEVERER VI?

Resultatsystemer

Resultattavle, scoreboard, matchur, klokke...
Kjært barn har mange navn.
Fellesnevneren er som oftest at de er kompliserte, men høyst nødvendige. Vi leverer morgendagens løsning, som er enkel og innovativ. Opplæring er sjelden nødvendig, og vi har ingen spesialkonstruerte kontrollenheter som er dyre å reparere, eller vanskelig å få tak i.


Medier/Interaktivitet

Store idrettsarrangementer, har de senere årene utviklet seg fra å være en ordinær kamp mellom to lag, til en større opplevelse med høy underholdnings faktor. Ønsket om å benytte digitale flater for å gi publikum en økt underholdningsverdi, har under enkelte arrangementer utviklet seg til å bli rene live tv produksjoner. Dette har resultert i at mange arenaer har vært tvunget til å investere i kostbart utstyr, for å kunne levere god kvalitet til publikum.
Vi leverer en løsning som gir ett like godt resultat om ikke bedre, men til en mye hyggeligere pris. Om det ikke er nok, kan vi nevne at systemet er meget enkelt i bruk, og krever ikke dyrt utstyr som hører hjemme i ett tv-studio.

LED Kuber/Storskjermer

For å kunne tilby gode løsninger for reklameflater utover en videovegg, kube eller lignende, vil vi sterkt anbefale skjermer installert rundt omkring i idrettsanlegget. I kiosker, mingleområder, VIP osv. Vi leverer skjermer av øverste klasse til fornuftige priser.

Medieproduksjon

Vi tar det på alvor når vi har valgt å kalle oss en totallevereandør. Derfor tilbyr vi også alt dere trenger for å levere en god opplevelse for pubilkum. Video, foto, animasjon og dronefilm er noe av det vi kan tilby.

Resultatsystemer/klokke/scoreboard

De fleste arenaer har i dag ett behov eller ett ønske for større LED skjermer eller lignende, for å kunne distribuere in-game oppdateringer, replays, markedsføring med mer. Resultatsystemer i kombinasjon med CubeStudio, vil du kunne utnytte deres digitale flater optimalt, og med begrenset behov for ressurser til å styre systemet.

Resultatsystemer alene, kan enkelt tilpasses de fleste ønske og behov for å legge hele resultattavlen på samme skjerm hvor man vanligvis kun har reklame. Det vil med andre ord si at man ikke lenger trenger dyre analoge tavler som ofte leder til dyre vedlikeholdskostnader, og omfattende opplæring av brukerne. 

Resultatsystemer har også automatikk til de fleste funksjonene som har faste rutiner. For eksempel i forkant av en kamp, kan tiden det er til oppvarming starter, selve oppvarmingstiden og tid til avkast automatiseres. Man kan selvsagt programmere det slik at det signaliseres ved hjelp av buzzer (horn) automatisk ved gitt tidspunkt i hvert enkelt segment.

Med mulighet for flere regelsett, er Resultatsystemer veldig enkel å tilpasse, og administrering av reglene gjøres på ett og samme sted. Det er også tilpasset funksjoner for bredde, med blant annet automatisk stopp og buzz etter gitt tid.

Ved hjelp av webservices, kan resultattavlen speiles til andre enheter som har en ordinær nettleser. Nettbrett og tilsvarende enheter kan da benyttes i garderober, fojaeer, VIP-områder osv, for å holde alle oppdatert på kampbildet. Dette krever selvsagt at utstyret har internettilgang.

Hva sier brukerne?

...

....

...

Natalie Rese

Founder of company

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. temporibus magni odit repellat iure accusNullam dictum felis eu.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.Lorem ipsum dolor sit amet,

Patrick Reid

Founder of company

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. temporibus magni odit repellat iure accusNullam dictum felis eu.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.Lorem ipsum dolor sit amet,

"Makaløst system"
"Jeg er ikke lenger redd for å tilby meg å kjøre klokka"
"Nesten for enkelt, nå kan jeg jo følge med på kampen i tillegg til å styre matchuret".
 

Våre fornøyde kunder

Stjernen Hockey Elite - Stjernehallen Fredrikstad
Stjernen Ung - Stjernehallen Fredrikstad
Lillehammer ishockeyklubb Elite - Eidsiva Arena
Vålerenga ishockeyklubb - Jordal Amfi
Frisk Asker Hockey - Varner Arena
Sola Håndballklubb - Åsenhallen
Fjellhammer Håndballklubb - Lørenhallen
Zero Precision Fredrikstad
Fredrikstad Kunstløpklubb
Idrettsrådet Fredrikstad
Borg Bispedømme
Stiftelsen Det Norske Blåseensemble Anno 1734
Taxisentralen - Fredrikstad/Sarpsborg
Nordbohus - Byggmester Arild Andersen AS
Norges Skøyteforbund
 

Dette er Arenics-teamet:


Per Anders
Product Manager
Martine
Graphics Designer
June
Media Producer
Linda
Motion Graphics
Jon-Erik
Technical Director

Vi skaper kreativ og  multifunksjonell magi! 
 

Bjørndalsveien 21
1605 FREDRIKSTAD
Org.nr 918765719MVA

DNB:  1503.88.36428
BIC:   DNBANOKKXXX
IBAN: 
NO41 1503 8836 428

Kontakt oss på telefon: 48001150